TARJOUS – vaikkapa joululahjaksi!

Hevosshiatsu Introkurssin hinnat:
Järjestäjä 100 euroa
Kurssilainen 200 euroa (Normihinta 280 euroa)
Sisältäen alvin sekä kurssimateriaalin.
Mikäli tallisi sijaitsee yli 200 km päässä Naantalista bensakuluja lisätään matkan mukaan.
Kurssin voit järjestää vuoden 2023 aikana tai osallistua esim. Hevonkeitaan kursseille joista ensimmäinen on tammikuussa.

  • tarjous voimassa 15.12.2022 asti!
  • tiedustelut ja varaukset Susanna 040-5140721
Kuva: Suvi Lerkki

HUOM!!! Hevonkeitaan Intro 21.-22.1.2023 vielä muutama paikka

Koulutukset 2022- nyt jatkokoulutusten teoriaosuus verkossa

Vuoden 2022 hevosshiatsukoulutuksia päivitetään Koulutukset-sivulle. Nappaa sieltä koulutus omalle tallillesi! Voit myös ehdottaa teille sopivaa ajankohtaa – joskus myös arkipäivätkin sopivat.

Hevosshiatsun Intro-viikonlopuissa pääset kurkistamaan shiatsun maailmaan ja kokemaan shiatsun vaikutuksia hevoseen, koiraan tai itseesi. Olisikohan shiatsu sun juttusi? Introjen kertauspäivinä voit harjoitella ja palautella mieleesi kurssilla opittuja juttuja ohjatusti.

Ilmoittaudu mukaan kurssiviikonloppuihin tai hommaa Introkurssi omalle tallillesi.

  • Kurssiaikoja on vielä vapaana, joten pyydä tarjousta tallillesi.
  • Introille otetaan 4 oppilasta / kurssi.
  • Hevosia 4 oppilaan kurssille tarvitaan 7-10 sekä pieni teoriatila.

JATKOKOULUTUKSET 2022

Jatkokoulutuksemme ovat siirtyneet osin verkkoon johtuen Covid 19 -pandemiasta. Teoriaosuus järjestetään nyt verkkokoulutuksena (Zoom), kouluttajana Liz Eddy, Skotlanti. Koulutuksen kielenä on englanti, mutta se tulkataan tarvittaessa suomeksi. Lähijaksot (Hands On) järjestetään jokaisen kurssilaisen kanssa erikseen tai ryhmänä, joko omalla tallilla tai jossain sopivassa paikassa. Hands On -koulutuksessa varmistetaan kurssilaisen kanssa, että shiatsun oppiminen etenee oikein.

  • HevosShiatsu II, teoria (Zoom) + HandsOn

Jatkokurssien hinta 380 € (sis. ALV)

Tiedustelut ja varaukset Susannalta: 040 5140 721, susannatuisku(at)hevosshiatsu.fi

Liity keskusteluun Facebookissa (Hevosshiatsun ystävät-ryhmä).

HevosShiatsuPäivä

Hevosshiatsupäivässä pääset tutustumaan shiatsuun hoitomuotona. Miltä oikea kosketus tuntuu, kun oman kehon käyttö on hallussa. Miten löytää kohta mistä hoitaa jos kipeään kohtaan ei voi koskea? Miten rentouttaa omaa mieltä ja kehoa. Entä hevosen? Mitä voi tehdä esim. ennen ja jälkeen treenin.

Vaikka vuodenaikaan nähden useimmat ongelmat ovat shiatsun kannalta hyvinkin samantapaisia,  jokaiselle löytyy kuitenkin ikioma, elementteihin perustuva shiatsu.

Hinta alkaen 80 €(sis. ALV)/hlö. Tiedustelut ja varaukset Susannalta: 040 5140 721, susannatuisku(at)hevosshiatsu.fi

Yhdistyksen hallitus tiedottaa

  • Yhdistyksen perustehtävänä on valvoa hevosshiatsutoimintaa Suomessa. Yhdistyksen verkkosivujen kautta jäsenten on mahdollista markkinoida toimintaansa: yhteystiedot ja omat hoitotarinat.
  • Päätettiin jäsenmaksuksi vuodelle 2021 20€. Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille. (FI2952426620002331, kirjoita viestikenttään koko nimesi, puhelinnumerosi, asuinpaikkakuntasi sekä mahdollinen kotisivusi osoite)
  • Todettiin, että osallistutaan messuille ja tapahtumiin jäsenistön aktiivisuuden mukaan. Oman halukkuutensa voi ilmoittaa osallistumalla fb-ryhmän keskusteluihin.
Terveisin Hallitus

Hevosshiatsu rantautuu Espanjaan

Pääsemme toteuttamaan pitkäaikaisen haaveemme ja lähdemme hevosshiatsun kanssa Espanjaan. Hakalan Anne kävi 2013 ensimmäisen kerran Espanjassa shiatsoimassa hevosia Sarah Jane Clarken talleilla ja siitä asia jäi kytemään. Nyt saimme yhdistettyä Annen, Susannan ja Ritan haaveet ja ensimmäinen hevosshiatsun introkurssi Espanjassa on totta: http://easyhorsecare.net/shops/online-shop/programs-courses/equine-shiatsu-intro-course

Seuraa tarinaamme ja innostu sinäkin toteuttamaan unelmiasi!